пятница, 24 сентября 2010 г.

Покатался

Побывал на соревнованиях по картингу. Накатался до боли в руках, плюс победил в своем заезде.
Теперь, нужно найти немного времени для монтажа. И  появится возможность похвастаться результатом.

вторник, 21 сентября 2010 г.

Очень хочется поснимать 2 события

Одно из них - соревнования Между радиостанциями Киева по картингу.
Другое - описанно ЗДЕСЬ.

Выберу какое-то одно, но если повезет - то будет два ролика ))))

понедельник, 20 сентября 2010 г.

пятница, 17 сентября 2010 г.

гаджет еще

В процессе поиска удобной для Ютуба камеры случайно нарвался на "вещь" по всем параметрам превосходящую ту, которая описана в предыдущем посте."Штукенция" оснащена дополнительным  объективом для съемки панорам.  Полное название даже запомнить трудно - не то что выговорить. Sony MHS-PM5 KW сказать, что хочу её - ничего не сказать... Ознакомиться с характеристиками можно  ЗДЕСЬ

четверг, 16 сентября 2010 г.

гаджет

Вот окончательно определился с устройством для съемки видеороликов для Ютубы.
Отличнейшая вещь как по мне - Kodak Zi8.
Да и цена приемлимая и функциональность - тем более что эта штучка "заточена" под Ютуб

В планах

Новое видео хочу снять на "квартирнике" у Дили. Вообще мне кажется, что это было бы очень интересно, особенно тем, кто не знает что такое "квартирник". Да и вообще, можете кидать идеи на счет того, о чем можно было бы снять какой-либо следующий ютуб-сюжет.

среда, 15 сентября 2010 г.

Пригласил все же

Вот тут 18-го числа у Эдика Приступы, известного под псевдонимом Диля, юбилей намечается...
Дядьке уже 35 будет. Пригласил меня Эдик на квартирник посвященный этому делу - будет круто, думаю... Но еще больше задумываюсь над подарком). Что дарить человеку творческому? и это будет мучать меня еще пару дней точно...Хм...

Заболеваю

Как дже все-таки жалею о том, что теперь все не так... ))) вот раньше, когда охранниками на станции были студенты медики, ставшие в последствии не студентами медиками, было все зашибись... Ты приходишь поработать, а за одно и от недугов избавиться. - а теперь все совсем иначе. Вот я и заболел Х.З. чем.

вторник, 14 сентября 2010 г.

Battlefield heroes

В очередной раз напомню о моей любимой игре "Battlefield heroes"
игра совершенно бесплатная - за исключением всяких шмоток для ваших бойцов))) шмотки игровой ценности не представляют. Зарегистрироваться можно по этой ссылке - сразу же добавит вас в мои друзья )))
http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2298451733

И еще одно летнее воспоминание

просто какие-то люди - просто проплывали мимо ))))))))))) но веселое фото вроде. и свежее - - только из мусорки )))

Лето и балкон

Рылся в фотохламе, собранном за все прошедшее лето, сегодня - нашел пару фото, которые жаль выкинуть (сам не знаю почему). "Вид с балкона"

понедельник, 13 сентября 2010 г.

О футболе и политике

Раздражают разговоры о политике и о футболе. Как в разговоре на одну, так и на другую тему - фанатизма больше, чем понимания ситуации. Фанатики никогда не примут иной точки зрения, кроме подобной своей, и это делает разговор невыносимо тяжелым для поиска общих положений. Как по мне - в футбол нужно играть, или смотреть как играют, но говорить и обговаривать - не участвуя в процессе игры - по меньшей мере, некорректно по отношению к игрокам, да и к людям мыслящим иначе. То же могу сказать и о разговорах касающихся политической тематики.
В любом случае - могу различить как фанатство, так и фанатизм - второе пугает узколобостью...

Почему я здесь? или "Бастурматор нарезающий"

Имея аккаунты на различных сервисах, сайтах, порталах, кружась во блогах и соцсетях я совсем недавно пришел на блоггер.ком - это не значит, что мне захотелось отхватить еще кусок интернет популярности... Это означает лишь освоение новых территорий для себя лично. Здесь я постараюсь быть таким как есть - и без тех масок, которые, как мне кажется, хочет видеть человек, умышленно отыскавший меня в сети... Здесь может быть много сумбура - т.к. я считаю что ни один человек не может быть полностью упорядочен. Всё начиналось с хаоса, как и каждый человек, но потом мы утратили дар видеть прекрасное в беспорядочном. Если кусок бастурмы нарезать, а маленькие дольки перемешать - он не перестает быть бастурмой...
Здесь я не стремлюсь к большому количеству читателей, но если найду "ценителей" - то буду признателен.
 В общем - я здесь! просто пришло время сказать об этом себе! ))) т.к. я свой единственный читатель пока)))

Даже не помню что это было

Сегодня просто прислали мне фото, а я не помню  этого момента. Давно это было судя по всему.

"Мир Динозавров" Киев - я был там )))

Вот и удалось посетить "Мир динозвавров" обещанное видео тоже уже есть - это не может не радовать. Если нет возможности там побывать, то предлагаю хотя бы понять как это присходит)

воскресенье, 12 сентября 2010 г.

С 10 сентября в Печерском ландшафтном парке (Певческое Поле) открылся Мир Динозавров.
Посетители Парка в сентябре и октябре своими глазами смогут увидеть более 50 экспонатов динозавров воссозданных по последним научным гипотезам в натуральную величину. Эта Выставка - международный проект, который проходит в крупных городах Евросоюза и впервые представлена в Киеве. На территории Парка площадью в 4 гектара на печерских холмах поселяться Стегозавры, Диплодоки, Трицератопсы, Археоптериксы, естественно, величественный Тираннозавр и другие доисторические животные.
В любом случае я постараюсь сделать видеоролик демонстрирующий эти чудо  экспозиции в течение ближайших дней.


    суббота, 11 сентября 2010 г.

    11 сентября

    Сегодня в США День патриота, в память о погибших в результате терактов в 2001 году в Нью-Йорке и Вашингтоне. Странно, но почему именно патриота? У них всегда так - то что у нас называют "днем памяти жертв" и сопровождается трауром - у них, пусть не массовые гуляния, но нечто светлое пропитанное национальным сознанием... 

    Место в котором хочется побывать до зимы



    Червоногруд.
    З назвою замку і місця в якому він знаходиться пов'язано багато загадкового. Такого населеного пункту на карті України немає. Місця немає..а замок є. Найбільш відповідати українській граматиці буде назва Чевоноград, але у такому разі його можна переплутати з однойменним шахтарським містом на Львівщині.Є ще варіант- польський (Червоногруд). Романтичніше і правдоподібно виглядає назва Червоний замокнув, від кольору подільських пісків, які в цих місцях червоного кольору.  На початку 17 сторіччя на місці старовинної дерев'яної фортеці  зводиться кам'яний замок, який був пізніше пошкоджений турецькими військами. До средини 19 століття князями Понінськимі на руїнах твердині будується неоготичний палац.
    У 2003 долі на замковій горі з'явився барак, в якому поселився чернець УАПЦ. За його версією під замком знаходиться вхід в Пекло, а під землею в цьому місці не що інше як зал судилища, де і відбуватиметься страшний суд. Не більше не менше))) 

    ГОГОЛЬFEST 2010

    Ховатись нема де - або що робити, якщо на вулиці Вас зупинив міліціонер?


     Увагу охоронців правопорядку на вулиці можна привернути абсолютно різноманітними способами. 

               У ситуації, коли Вас на вулиці зупиняє міліціонер, немає нічого надзвичайного і це не означає, що Ви вчинили злочин.

               Стаття 11 Закону України «Про міліцію» надає право працівнику міліції перевіряти у громадян при підозрі у вчиненні правопорушень документи, що  посвідчують  їх  особу,  а  також  інші  документи, необхідні для з'ясування питання щодо додержання правил, нагляд  і контроль за виконанням яких покладено на міліцію.

               Зрозуміло, що наявність «підозри» нічим не підтверджується, тому сприймемо це право як право перевіряти документи у будь-якій ситуації.

               З іншого боку, ніде не сказано, що Ви повинні носити з собою паспорт. Якщо у Вас немає з собою документів, можете просто назвати своє ім’я та адресу. Якщо цього працівникам міліції буде не достатньо, вони можуть затримати Вас у наступних випадках:

     - осіб,  які  вчинили  адміністративні   правопорушення,    для складання протоколу або розгляду справи по суті, якщо  ці  питання не можуть бути вирішені на місці, - на строк до трьох годин,  а  у необхідних випадках для встановлення особи і  з'ясування  обставин правопорушення - до трьох діб  з  повідомленням  про  це  письмово прокуророві протягом 24 годин з моменту затримання;

     - осіб,  які  виявили  непокору  законній  вимозі    працівника міліції,  -  до  розгляду  справи  судом,  але не більше ніж на 24 години;

     - осіб, які перебували в громадських місцях у стані  сп'яніння, якщо їх вигляд ображав людську гідність і  громадську  мораль  або якщо вони втратили  здатність  самостійно  пересуватися  чи  могли завдати шкоди оточуючим або собі, - до передачі  їх  в  спеціальні 
    медичні заклади або  для  доставки  до  місця  проживання,  а  при відсутності таких - до їх витвереження;

        - осіб, яких запідозрено у занятті бродяжництвом, - на строк до 30 діб з санкції прокурора.

               У перелічених випадках міліціонер має право проводити огляд осіб, речей, що знаходяться при них,  транспортних  засобів  і  вилучати документи та  предмети,  що  можуть  бути  речовими  доказами  або використані на шкоду їх здоров'ю.

               Як бачимо, при такому формулюванні закону, міліціонеру досить легко будь-яке висловлене Вами зауваження розцінити як непокору законній вимозі міліціонера, тому радимо Вам бути достатньо ввічливими із представниками правоохоронних органів, але в той же час поводити себе впевнено і не боятися демонструвати знання своїх прав та обов’язків правоохоронця.

               Стаття 5 Закону України «Про міліцію» встановлює, що при звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт. 

               Не форма на людині свідчить про його повноваження, а документи. За будь-яких обставин перш за все потрібно вимагати у міліціонерів, аби вони представились самі і пред’явили свої службові посвідчення. Добре, якщо маєте під рукою папір і ручку, - перепишіть їх прізвища, посаду, звання, номери посвідчень, коли і ким видані, уважно придивіться, чи відповідають особи фотографіям у документах. Вже такі дії змусять міліціонерів ставитися до Вас обережніше та бути більш ввічливими.

               Будьте й самі з міліціонерами підкреслено ввічливими: у Вас, крім прав, також є і обов’язки.

               Та ж стаття 5 говорить, що міліція тимчасово, в межах чинного законодавства, обмежує права і свободи громадян, якщо без цього не можуть бути виконані покладені на неї обов'язки, й зобов'язана дати їм пояснення з цього приводу.

               Якщо Вас таки затримали, зокрема, і для огляду речей, не чиніть фізичного опору – він лише погіршить ситуацію. Дозвольте міліціонерам оглянути Ваші речі.

               Розмовляйте з міліцією: намагайтеся зробити ситуацію якомога менше напруженою, невимушено можете згадати про знайомих високопосадовців у правоохоронних органах, прокуратурі (якщо такі є).

               Не показуйте, що Ви боїтесь, але й не будьте агресивним: і те, і те провокує у міліціонерів бажання розвивати «процес» далі.

               Якщо Вас, все ж таки, привели до райвідділу, не підписуйте жодних документів, не давайте жодних свідчень. При затриманні міліція повинна негайно повідомити про затримання родичів особи. Прослідкуйте, щоб Ваших близьких повідомили у Вашій присутності. 

            Якщо Вам намагаються висунути якісь звинувачення – вимагайте присутності адвоката. Пам’ятайте, що винним у вчинені злочину Вас може визнати виключно суд.

            Обов’язок довести вину у вчиненні правопорушення лежить саме на міліціонерах, Ви не повинні доводити свою невинуватість: стаття 62 Конституції України передбачає, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину  і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено  обвинувальним  вироком суду.

               Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у  вчиненні 

               У будь-якому випадку, вимагайте ручку та папір й одразу пишіть заяву на адресу місцевого покурора на незаконні дії працівників міліції, адже, згідно ст. 27 Закону «Про міліцію», саме органи прокуратури здійснюють нагляд за додержанням законності у діяльності міліції.  

               У разі порушення працівниками міліції Ваших прав, Ви також можете звернутися до суду із заявою про відшкодування шкоди, в тому числі моральної. При цьому, від сплати державного мита Ви звільняєтесь (тому розмір моральної шкоди можете виставляти такий, яким Ви його оцінюєте самі).